Beduinen-80.png

 Sportklubben BEDUINERNA

  - Vi är inte bäst - men snyggast!

Beställ hos Dennis Davidsson tfn. 0707 952038

Lyssna på Beduinlåten 

imagesCAJKTZFT.jpg images.jpg
Innebandy Facebook

 Gå till Beduinernas gästbok

Läs den okände Beduinens blogg 

 Gästbok

 SKB Blogg

Läs din Beduinmail

Profil-ny.jpg 

 Webbmail

Profilen 

Gourmè Beduinernas mötseplats

Youtube.png

Gourmè

 SKB Video

Bildarkiv från fester m.m.

 

Besök Beduinkockens blogg

 Bildarkiv

Kockenlogo-Tepa.png

Betonghaaltagarna-logga-2011-webb.png

Tenhultskrogen-avlaang.pngLogo-Husbilsspecialisten.jpg

Logo-KAMA-fritid.jpg


Medlemsavgifter 2016

Årsavgift medlem 100 kr/år

Familj 300 kr/år

Fotboll
Spelaravgift vår 600 kr

Spelaravgift höst 600 kr

Innebandy
Spelaravgift 1500 kr/år

Enbart träning 750 kr/år

Swish nr. 123 281 77 24

Bankgiro Nr. 690-9196

SK Beduinerna

c/o Elmqvist
Stjärnvägen 6

553 12 Jönköping

 

Ansvarig för webbplatsen

Peter Gudbrand


-08 referat

Seriematcher division 5 Norra

Änteligen vinst för Beduinerna (2008-09-20)

Efter 6 raka förluster var det dags att besöka Sommen för säsongens sista match. Ett taggat Beduinerna hade fixat buss till suportrarna för mesta möjliga publikstöd och segerfesten var bokad på Tenhultspuben. Första halvlek slutade 2-0 till Beduinerna. Beduinerna spelade bra hela matchen och var det klart bättre laget. I den andra halvleken skapade Beduinerna flera farliga chanser, men resultatet från första halvlek stod sig. Målskyttar för Beduinerna var Niklas Andersson och George Muresan. Beröm till hela laget för en bra insats.

 

Beduinerna förlorade jämn match (2008-09-12)

Inför en storpublik mötte Beduinerna serieledande Öxnehaga hemma på Kabevallen. Matchen var jämn, men till slut kunde ändå Öxnehaga knipa segern med 2-0 (0-0). Det var ett taggat Beduinerna som spelade bra fotboll, beröm till hela laget/lagledningen för en kämparinsats. Publik: 113 personer.

 

Ny förlust för A-laget (2008-09-06)

Bortamatchen mot Lekeryd/Svarttort slutade 7-3! till hemmalaget. Beduinerna hade ledningen med 2-0 men orkade inte att hålla emot när bönnera tryckte på. Referatet är lite tunnt men vem orkar att analysera fler förluster.

 

Katastrofal insats av Beduinerna (2008-08-30)

Beduinerna gjorde en av årets sämsta matcher när de gästade Frinnaryd. Hemmalagen vann med 6-0 (4-0). - Siffrorna talar sitt tydliga språk. Det var värdelöst, säger Beduinernas fotbollsansvarige Andreas Oscarsson. Beduinerna skänkte bort ett par mål i den första halvleken som slutade 4-0. I den andra försökte bortalaget skärpa till sig men utan resultat. Efter en stark vår har Beduinerna radat upp förluster. - De andra lagen vi förlorat mot i höst har varit bra, men de här ska vi bara slå, säger Oscarsson.

 

- Ut mot den djupa skogen åkte halva start 11:an som var med i Beduinernas första seriematch 1985. Även då var vi sergervissa, att vi lätt skulle vinna över Gräshagens IF, men liksom gårdagens match mot Frinnaryd blev det storstryk, 8-2 tror jag det slutade den gången. Att så många åker och tittar på Beduinernas matcher beror på att vi vill se underhållande fotboll d.v.s. att Beduinerna skall kämpa mer än motståndarna och vinna matchen. 

 

På läktarplats i Frinnaryd satt dom gamla Beduinerna stolta, förväntansfulla och väntade på att deras lag skulle vinna ännu en seger om än något överförfiskade o tur var väl det för sämre underhållning blir svårt att hitta.

 

Visst kämpade Beduinernas spelare, men inte som ett lag, det går inte att stå och titta på när allt går käpprakt åt skogen. Bänken och tränarstaben måste upp på tå och vilja in på plan, vi såg inget sådant från läktaren det var mer likt en likvaka. Ett stort beröm till de spelare som kämpade och slet men det räcker inte.

 

Misstag fällde Beduinerna

Ett par slarviga misstag fällde Beduinerna då man gästades av Ekhagen under tistdagskvällen. Bortalaget kunde vinna med 3-2 efter 1-1 i halvtid. -Vi förlorade på våra egna misstag. Ekhagen utnyttjade en frispark då våra spelare stod och diskuterade med domaren, sade Beduinernas tränare Kalle Dahlström efter matchen. Beduinernas mål gjordes av Niklas Andersson och Lasse Arberg, beröm till målvakten Johan Södergård. Publik: Missnöjd

 

Första hemmaförlusten för Beduinerna i femman (2008-08-22)

Torpa AIF blev för svåra för Beduinerna som förlorade med 0-3. Oflytet hänger i för Beduinerna efter ytterligare en förlust. -Vi måste börja ta i lite nu, detta håller inte längre säger Beduinerna mesta suporter Lennart Pettersson.

 

Ljungarum tryckte till Beduinerna (2008-08-20)

Derbyt mellan FC Ljungarum och SK Beduinerna såg länge ut att sluta oavgjort. Men med bara 4 minuter kvar avgjorde Viktor Magnusson för sitt Ljungarum genom att sätta matchavgörande 2-1 (1-1). - Väldigt skönt att vi änteligen får utdelning, säger Ljungarums ledaren Jimmy Thelin. Segern var rättvis då Ljungarum stundtalsd dominerade! Samtliga hemmaspelare förtjänar beröm. I Beduinerna råder det motsatta, alla kan bättre. Beduinernas mål gjordes av Niklas Andersson

 

Beduinerna bortavann mot Vista (2008-08-09)

Vista lyckades inte att hålla spelhumeret på topp hela vägen mot Beduinerna som vann med 1-2 (0-1). - Vi hade pressat länge men Beduinerna gör 1-0 när det är 5 minuter kvar av första halvlek, säger Vistas tränare Tomas Bengtsson. I andra halvlek tvingas Vista se på !!! när Beduinerna ökade på sin ledning ytterligare till 2-0. I de sista minuterna lyckas dock Vista till slut göra ett mål. Beduinernas mål gjordes av Johan Karlsson och Lasse Arberg.

 

Beduinerna hänger på i toppen (2008-06-28)

Beduinerna kvar i toppen av tabellen efter seger mot Bälaryd på hemmaplan under lördagen med 1-0 (1-0). Vi var det bättre laget och vann välförtjänt. - Bälaryd hade både snabba och målfarliga anfallare som ständigt var på hugget, men vi lyckades hålla undan sade Beduinernas tränare Kalle Dahlström efter matchen. Matchens ända mål gjordes av Johan Thörnmo, som för övrigt var bäst på plan enligt publiken. Samtliga spelare i Beduinerna förtjänar dock beröm för en god insats. Vädret var inte det bästa och kiosken var stängd för tredja matchen i rad. Publik: 80

 

Beduinvinst trots tveksamt spel (2008-06-19)

Beduinerna kunde besegra Sommen hemma på Kabevallen trots ett tveksamt spel. -Det är inte alltid fotboll är rättvist säger Beduinernas tränare Kalle Dahlström. Beduinerna vann dock matchen med 2-1 (1-1) efter en riktig skitmatch, medan Sommen skötte finliret. Men Beduinerna slet på i ösregnet (första halvlek), och räddade 3 bollar på mållinjen, vilket till slut gav dem segern. Målskyttar för Beduinerna var Johan Karlsson och Niklas Andersson, ett extra beröm till Thomas Bexell och inhopparen och publikens favorit Håkan Bexell som bara spelade 10 minuter men ändå hann med några tunga ingripanden. Någon publiksiffra redovisas inte p.g.a regn.

 

Beduinerna spräckte Öxnehagas nolla (2008-06-14)

Beduinerna blev det första lag som besegrade Öxnehaga i division 5 norra. Matchen slutade 2-0 (1-0), och enligt Joakim Lubking, tränare i Öxnehaga var det en rättvis seger. -Vi hade kanske mer boll, men de gör mål på sina chanser och det gör inte vi. Det kändes inte som vi gick in med en 100% rätt inställning och jag vill inte berömma någon spelare. Beduinernas mål gjordes av Lars Ahrberg och Niklas Andersson. Beröm till hela laget för en kanoninsats.

 

Storvinst för Beduinerna (2008-06-07)

Beduinerna imponerade stort under lördagen då man utan problem avfärdade Lekeryd/Svarttorp med 5-0. - Vi tog jobbet, och gjorde vad vi skulle säger tränaren Kalle Dahlström. Matchen inleddes avvaktande men efter att BrädJohan nätat 1-0 för hemmalaget efter 15 minuter tog man över allt mer av spelet. LSSK blev överkört och förnedrat. Målen för Beduinerna gjordes av Johan Karlsson, Dennis Andersson och George Muresan 3 mål. Bäst på plan var Beduinernas målvakt Johan Södergård. Publik: 116

 

Beduinerna avgjorde i första halvlek (2008-05-31)

En bra första halvlek av Beduinerna grundade hemmasegern i lördags mot Frinnaryd. Segersiffrorna skrevs till 2-0 som stod sig från första halvlek. Beduinerna fick en bra start på matchen då man hade ledningen med 2-0 efter en halvtimma efter mål av Dennis och Niklas Andersson. I andra halvlek hade hemmalaget en liten svacka men hämtade sig och kunde till slut vinna ganska enkelt. -Vi kunde gjort något mer mål, men det var ändå en skön seger, det kändes aldrig som vi var hotade kommenterar Beduinernas tränare Kalle Dahlström. Publik: 60.

 

Första förlusten för Beduinerna (2008-05-23)

Beduinerna förlorade sin första match i 5:an borta mot Torpa AIS med 0-2. Torpa spelade bra trots 1 man utvisad så segern är inget att gnälla på. Det är bara att ta nya tag och vinna nästa match.

 

Underhållande match på Kabevallen (2008-05-17)

Publiken fick se en underhållande match under lördagen då Beduinerna gästades av FC Ljungarum. Matchen slutade 1-1 efter att hemmalaget fått en drömstart på matchen. Redan efter 1 minut kunde Beduinerna ta ledningen på en frispark. -Vi fick ju en lysande start på matchen, men sedan tog sig Ljungarum in i matchen säger Beduinernas tränare Kalle Dahlström. Efter en dryg halvtimme kunde Ljungarum kvittera, också detta efter en frispark. Trots på att det inte bjöds på några fler mål skapades mängder med chanser. En misstänkt straffsituation då en Ljungarumsspelare med handen räddade bollen på mållinjen friades helt av domaren. Beduinernas mål gjordes av George Muresan. Publik: 123.

 

Beduinerna krigade hem segern (2008-05-09)

Ekhagen föll på hemmaplan trots stort spelövertag i andra halvlek. -Slutresultatet 1-2 efter 0-2 i halvlek känns orättvist säger Torbjörn Isacsson från Ekhagen. Ekhagen som fick sin sin målvakt utvisad strax före halvtidsvila då han skrek några väl valda ord efter att George Muresan i Beduinerna först fällts i strsffområdet och därefter slagit en snygg straff i mål. I första halvlek var spelet jämt och underhållande men i andra fungerade inte spelet bra. -Skönt att vi ändå kan vinna över ett tippat topplag i serien trots att vi inte spelade bättre, var en av synpunterna på Beduinernas gästbok efter matchen. Bäst på plan i Beduinerna var målvakten Johan Södergård vänsterbacken Emil Hansson och Håkan Bexell som även gjorde Beds första mål. Som vanligt så var det en underhållande match tyckte Beduinernas supportrar.

 

Premiärseger för Beduinerna (2008-05-04)

Beduinerna vann sin seriepremiär mot Vista IK med 2-0 (1-0). Det var Beduinernas match övervägande del av tiden, med en ständig press på Vistas planhalva från första stund. Första målet kom efter 26 minuter, sedan samlade Vista sig och kom åter in i matchen. -De kom helt klart in i matchen en stund, men det var inget snack om segern, säger Beduinernas tränare Kalle Dahlström. Efter halvtidsvilan återgick spelet till Beduinernas fördel som kunde skicka in 2-0 i målet när det var 4 minuter kvar. Målen gjordes av Christer Agusson och Niklas Andersson. Publik: 85.

 

Beduinerna spelade oavgjort borta mot Bälaryd (2008-04-25)

Beduinerna gästade Bälaryd på fredagskvällen i seriepremiären, det var en jämn match som slutade mållöst 0-0. Trots att det inte blev några mål så var det en välspelad match från båda lagen. Bälaryds målvakt spelade skickligt och kunde störa flera av Beduinernas anfall, vilket gjorde det svårt att komma till avslut. -Bälaryd är ett duktigt lag och vi är nöjda med vår insats säger Beduinernas tränare Kalle Dahlström. Beröm i Beduinerna till Johan Södergård och Thomas Bexell.


Utvecklingslag serie C Jönköping

Utvecklingslaget förlorade mot Månsarp (2008-09-24)

På onsdagskvällen mötte U-laget Månsarp som tidigt fick in 1-0, Beduinerna producerade målchans efter målchens men bollen ville inte i mål. I slutminuterna gjorde Månsarp 2-0, vilket ochså blev slutresultatet.

 

Sambafotboll i Tenhult (2008-09-14)

Utvecklingslaget gästades av Bottnaryd på söndagskvällen. Beduinerna trampade på och vann till slut med 8-1.

 

Storvinst för utvecklingslaget (2008-09-06)

Ännu en kanoninsats av beduinernas utvecklingslag efter vinst mot Waggeryd/Hook med 8-1. Coach Davidsson var mycket nöjd efter matchen. När A-laget förlorar mest hela tiden är det skönt att se detta framtidslag vinna så det stänker om det. 2:a i tabellen efter Barnarp med 4 poäng upp, det är inte avgjort ännu.

 

I vinnarhålet igen efter vinst mot Torpa (2008-09-03)

U-laget gästade Torpa på Jordbrovallen på onsdagskvällen, Torpa tog ledningen i början av matchen. -Jag vet inte vad som hände, det var ett lustigt mål från kanten säger Beduinernas coach Dennis Davidsson. Men sedan började det hända saker. Först stiger Swärd fram och sätter till pannan på ett inlägg från höger, målvakten hade inte en chans. Seden var det dags för Jocke att plöja in 2 bollar i rad med högern. Beduinerna kontrollerade sedan matchen med några taktiska byten och en massa jävlaganamma. Torpa fick ändå göra ett mål till, så matchen slutade 3-2 till Beduinerna och Tommys knä gick inte sönder idag heller, men man undrar hur länge det ska hålla. Beröm till alla i laget för en bra match.

 

Änteligen vinst för Beduinerna (2008-09-01)

Så var det dags att möta JBK igen, förra gången vann de Rosa med 6-1 och bortförklaringarna haglade från förre JBK målvakten Melvin Strömberg. Denna gången var det jämnare då Beduinerna vann med 2-1 på Junebäcken. Redaktionen har sökt U-lagscoachen för en kommentar men han vill inte uttala sig utan hänvisar till att resultatet talar sitt tydliga språk.

 

Oagjort mot KF Sjöbo (2008-08-24)

Kamratföreningen Sjöbo gästade Beduinerna på söndagskvällen där resultatet 2-2 (1-0) säger lite om Beduinernas formsvacka. Förra gången lagen möttes körde beduinerna över Sjöbo med 5-2. Beduinerna har startat höstsäsongen på ett rent urselt sätt, dags att ta på blåstället nu gubbar.

 

Förlust borta mot Norrahammars GIS (2008-08-17)

Ytterligare en förlust för Beduinernas utvecklingslag med 1-2 som tidigare varit så segervissa. Lagledningen som för övrigt var på plats har inte lämnat någon förklaring till förlusten. Dags att vakna nu Beds.

 

Förlust mot Tabergs SK (2008-08-03)

Det blev förlust med 1-3 för utvecklingslaget i första matchen på hösten, Tabergs SK blev helte enkelt för bra för Beduinernas krigare. Sommarträningen (eller avsaknaden av den) kan vara en tänkbar orsak till nederlaget.

 

Beduinerna vinner mot serieledarna (2008-06-25)

U-laget vann en underhållande match hemma mot Barnarp på onsdagskvällen. Undertecknad missade de båda första målen. Törnmo gjorde ett drömmål och Barnarp fick en tveksam straff, fick jag höra av publiken. I målet stod en ny jättelååång talang som heter Robin Johansson. -U-laget har inte förlorat sedan Janne Pettersson stod i målet skriv det säger Magnus Rydberg (ca: 160 cm). Det var en del gnäll på domaren, som för övrigt uppmanade publiken att vara tysta. Matchen kunde avgjorts tidigare men beds släppte in Barnarp i matchen och helt plötsligt stod det 3-2 till Beduinerna med 10 minuter kvar. U-laget vann dock matchen med 3-2, som för övrigt var den 7 i rad.

 

Beduinerna vann mot Torpa FF (2008-06-15)

Ytterligare en seger för Beduinernas krigare blev det när laget mötte Torpa FF hemma på Kabevallen på söndagskvällen. Stagge fick änteligen göra mål, att det var på straff var väl inte så viktigt? Beduinerna ligger kvar på en stabil andra plats i tabellen efter 6 raka segrar.

 

Utvecklingslaget spelade ut Bottnaryd (2008-06-08)

5: segern i följd för utvecklingslaget, och nu var det Bottnaryds otur att få vara motståndare. Efter en träning så fick han då komma in på plan, Beduinernas egen hovfotograf Arne +35, ett snabbt ryck senare nätade han bakom Bottnaryds målvakt. Utvecklingslaget har nu gjort 21 mål på 5 matcher, mycket bra alla.

 

En ny seger för utvecklingslaget (2008-06-01)

4:e segern i rad blev det för utvecklingslaget som på söndagskvällen vann borta över Vaggeryd/Hook med 2-4. -En jätteblomma till Johan, Bexell, Kålle, Johan Axelsson och Molle som klev in i utvecklingslaget och dominerade tillställningen i värmen skriver Pampas i gästboken. Samma Bexell som för övrigt laddat upp med att sova o äta pringels efter en sen lördagskväll.

 

Säker vinst mot Jönköpings BK (2008-05-25)

Beduinernas utvecklingslag spelade hem en säker vinst mot Jönköpings BK på söndagskvällen slutresultatet blev till sist 6-1 efter 4-1 i halvlek. Tillställningen var underhållande som alltid när utvecklingslaget spelar. Målskyttet verkar ha lossnat ordentligt med 11 mål gjorda på 2 matcher. Mycke bra jobbat Beds.

 

Beduinerna körde över KF Sjöbo (2008-05-18)

KF Sjöbo gästades på söndagseftermiddagen av Beduinernas utvecklingslag. Det var blött i gräset o bollarna var ovala men inte hindrade detta Beduinerna från att vinna igen. Efter 2-1 i halvlek och en i vardera laget utvisade så kunde Beds till slut vinna matchen med 5-2. En härlig underhållning med många klackar och tunnlar, bra jobbat gubbar.

 

Seger i hemmapremiären mot Norrahammars GIS (2008-05-15)

Utvecklingslaget vann en efterlängtad hemmapremiär mot Norrahammar med 2-1 efter en darrig start. B-lags kaptenen sammanfattar matchen så här. - Jag tycker att alla gjorde ett bra jobb idag, men jag skulle vilja ge lite extra beröm till Johan Karlsson som alltid gör sitt bästa och sliter. Hundshhulta jocke som slet på sin kant och Karla som är sten hård i mittbacks låset men även våran veteran Janne i målet som bara bli bättre och bättre för varje match. En kanon match av alla. I gästboken skrev Blomkvist. - Bra spel igår gubbs. Fan vad kul det är i utvecklingslaget! Tommy Karlsson är ett monster, 1 mål och 1 assist på hans första match på 1 år. Lycka till imorgon A-laget, vi andra stöder er genom öldrickning vid sidan av planen.

 

Förlust borta mot Månsarps IF (2008-05-11)

Utveclingslaget förlorade bortamatchen mot Månsarps IF med 1-4. -Vi var inte riktigt laddade idag, det märktes redan på uppvärminingen säger Carneteg. Vi kan mycket bättre det är bara att ta nya tag.

 

Vinst mot Taberg 2008-05-04)

Beduinernas utvecklingslag spelade hem årets första vinst mot Taberg med 2-1 (1-0) i en underhållande tillställning på söndagskvällen. Janne vaktade stolparna och bjöd på flera spektakulära utrusningar. Bra jobbat alla i laget.

 

Förlust mot Barnarp (2008-04-26)

Beduinernas utvecklingslag förlorade mot Barnarp på söndagskvällen med 2-1. -Vi saknade en forvard med rutin säger Dennis Davidsson.


Råslättscupen 2008

SK Beduinerna - Hook IF 2 - 1

Bosna FK NKPG - SK Beduinerna 6 - 2

SK Beduinerna - Aneby SK 2 - 3

SK Beduinerna - J-Södra I 1 - 3

Nässjö FF I - SK Beduinerna 0 - 0


Träningsmatcher våren -08

Beduinerna spelade hem oavgjort mot Lekeryd (2008-03-01)

Efter en trevande inledning och underläge med 0-2 visade Beds att vinterträningen gett resultat, Lekeryd stod inte att känna igen från fornstora dagar, Beduinerna var helt enkelt för starka och kämpade hem ett oavgjort resultat (2-2).

 

Beduinerna vann mot Taberg (2008-03-08)

Ännu en gång visade Beduinerna att de är som starkast när det gäller, efter en oavgjord första halvlek orkade inte Taberg stå emot när Beduinerna vann med 3-0 på Junevallen. Målen gjorde Dennis A, Niklas A och George M.

 

Beduinerna vann mot Forserum  (2008-03-15)

Forserum stod för motståndet när de stolta krigarna från Tenhult på nytt kämpade hem en seger med 5-1 efter 2-0 i halvlek. Beds var helt enkelt för bra och kunde även kosta på sig en missad straff i andra halvlek. Mycket bra Beds.

 

Förlust för Beduinerna (2008-03-30)

Förlust mot Tords juniorer med 2-3

 

Beduinerna vann mot Ölmstad (2008-04-19)

På Zinkendamms konstgräs möttes div. 4 laget Ölmstad och Beduinerna i en träningsmatch. Beduinerna började bäst och ledde helt rättvist med 2-0 i halvlek. Ölmstad tryckte på bra i slutet men Bedinerna kunde ändå vinna med 3-2.

-Jag vill ännu en gång berömma hela laget för en stark arbetinsats, säger Beduiernas tränare Kalle Dahlström. Målen gjordes av Emil Hansson med ett skott från 40 meter (minst), Lasse Arberg och Dennis Andersson.


Träningsmatcher hösten -08

Förlust med 1-6 mot Vaggeryd

Beduinerna förlorade träningsmatchen inför höstsäsongen mot division 4 laget Vaggeryd med 1-6, orsak till denna förlust har inte kunnat förklaras. En möjlig orsak kan vara att Beduinerna är slitna efter den hårda sommarträningen.


Smålandscupen 2008

Beduinerna förlorade mot Hovslätts IK (2008-05-07)

Beduinerna gästades på onsdagskvällen av Hovslätts IK i smålandscupens 2 omgång. Då viktigare uppgifter väntar mot Ekhagen nu på fredag så passade lagledningen på att ställa några rutinerade A-lagsspelare åt sidan. Som alla vet så finns det flera hungriga krigare i Beduinernas utveckligslag som vill vara med o leka boll. Första halvlek bler riktigt spännande med jämt spel på mittplan. Hovslätts lag som för övrigt spelade i div 3 förra året men i år åkt ner en nivå till div. 4 elit, var inte så bra som man kunde tro.

 

Vid pausvila hade Johan Södergård bara släppt in en snöplig boll mellan stolparna (alla på läktaren såg att Johan hade tyngden på vänsterfoten när 10:an i Hovslätt snefotade in en tåpaj). Tyvärr så hann inte Beds med i svängarna i andra halvlek så slutresultatet 4-0 var inte mycket att säga om. En till synes hård brytning/sågning av Swärd i slutet av machen fick han med tåpajen från första halvlek att se rött och med en högerkrok sänkte han en av våra krigare (Henke). Hela tillställningen höll på att urarta, om inte några rutinerade Beduiner med hjälp av domaren styrt upp sitiuationen. Förhoppningsvis så har 10:an i Hovslätt en längre avstängning att se fram mot.

 

Beduinerna vann mot Gränna (2008-03-29)

Beds kunde planenligt vinna mot Gränna i smålandscupen med 3-2.

 

Beduinerna vann mot  Adelöv (2008-04-06)

En mycket bra match mot Adelöv där vi vinner helt rättvist med 2-0 målgörare Håkan B och Dennis A alla kämpade mycket bra då Adelöv endast fick 1 skott mot mål. Bra gjort grabbar. //Kalle Dahlström

 

Oavgjort mot Ekhagen (2008-04-13)

Beduinerna genomförde en kanonmatch mot Ekhagen på ZinkenRoads konstgräs. Efter 1-1 i halvlek och underläge med 2-1 kunde Beds vända på matchen till 2-2. Beduinernas tränare Kalle Dahlström ger ett stort beröm till alla.