Beduinen-80.png

 Sportklubben BEDUINERNA

  - Vi är inte bäst - men snyggast!

Beställ hos Dennis Davidsson tfn. 0707 952038

Lyssna på Beduinlåten 

imagesCAJKTZFT.jpg images.jpg
Innebandy Facebook

 Gå till Beduinernas gästbok

Läs den okände Beduinens blogg 

 Gästbok

 SKB Blogg

Läs din Beduinmail

Profil-ny.jpg 

 Webbmail

Profilen 

Gourmè Beduinernas mötseplats

Youtube.png

Gourmè

 SKB Video

Bildarkiv från fester m.m.

 

Besök Beduinkockens blogg

 Bildarkiv

Kockenlogo-Tepa.png

Betonghaaltagarna-logga-2011-webb.png

Tenhultskrogen-avlaang.pngLogo-Husbilsspecialisten.jpg

Logo-KAMA-fritid.jpg


Medlemsavgifter 2016

Årsavgift medlem 100 kr/år

Familj 300 kr/år

Fotboll
Spelaravgift vår 600 kr

Spelaravgift höst 600 kr

Innebandy
Spelaravgift 1500 kr/år

Enbart träning 750 kr/år

Swish nr. 123 281 77 24

Bankgiro Nr. 690-9196

SK Beduinerna

c/o Elmqvist
Stjärnvägen 6

553 12 Jönköping

 

Ansvarig för webbplatsen

Peter Gudbrand


-09 referat

 

A-laget

Råslättscupen 2009 (2009-12-19)

- Nog var vi flera i publiken som hade större förväntningar på Beduinerna i årets sista turnering. Råslättscupen hade visserligen många bra lag med men även lag som vi normalt sett borde vinna mot fanns representerade.

 

Bortförklaringarna är många, strul med licenser var nog den bästa så tyvärr så tvingades Beds ställa flera tongivande spelare åt sidan. Legenden Janne Pettersson kallades in som målvakt i sista stund men inte ens han kunde stå emot.

 

Beduinerna spelade 5 matcher och förlorade alla.

 

 Beduinerna - Bankeryd  0-4
 Beduinerna - Jönköpings södra IF  3-6
 Norrahammars IK - Beduinerna  4-0
 FC Ljungarum - Beduinerna  5-0
 Beduinerna - Egnahems BK  1-7

 

Anderstorps IF - SK Beduinerna 0-0 (2009-10-17)

- Oavgjort även i den andra matchen betyder att Anderstorps IF spelar vidare i division 4 nästa år. Beduinerna hade mängder av chanser att punktera matchen redan i första halvlek men lyckades ändå inte göra något mål. Trots risken att förlora matchen så gick Beduinerna ner på en 2 manna backlinje sista kvarten, men bolluslingen ville inte in i mål.

 

Anderstorp hade ett ekaskott i ribbkrysset när 10 minuter återstod och några riktigt bra chanser som storspelande Johan Södergård i Beduinernas mål skickligt plockade ner. Trots att Beduinerna inte lyckades vinna mot Anderstorp så går laget ändå vidare till 4:an som näst bästa 2:a i omgång 2 i kvalet.

 

Trots att Beduinerna bara fick 0-0 borta mot Anderstorp blir det avancemang till division 4. Det var inte lätt att spela mot Anderstorps köttmur, skulle någon vinna så var det vi säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Men vi är glada att vi gick upp ändå så nu blir det en trvlig bussresa hem. Beröm till Janne Pettersson som gjorde ett jättejobb på sidlinjen.

// Jönköpings posten

 

Beduinerna kryssade borta mot Anderstorp och förlorade totalt sett enligt regeln om bortamål. Hemma 1-1 och borta 0-0 alltså. Men om jag inte är felinformerad får även de två bästa lagen som åker ut i omgång 2 en plats i nästa års fyra. Det ser ut som om Beduinerna tar en av dessa två platser och får alltså spela div 4-fotboll nästa år. Grattis till er med.

//Jnytt

 

Beduinerna spelade bara oavgjort (2009-10-10)

Anderstorps IF gästade SK Beduinerna hemma på Kabevallen i kvalet till 4:an på lördagen. Beduinerna började matchen mycket bra och tog helt rättvist ledningen efter 15 minuter efter mål av BräJohan. Anderstorp kom därefter in i matchen och hade många chanser att utjämna, men Beduinernas målvakt Johan Södergård storspelade i målet. Anderstorp pressade dock på och kvitteringen kom ändå när 15 minuter återstod och matchen slutade 1-1. En riktigt bra kämparinsats med lite mer skärpa i avsluten och några bollar på vänsterkanten så vinner vi nästa match.

 

På JP:s sportsidor kan man läsa att Beduinerna är i full gång med kvalet till division 4. Den första matchen av två mot Anderstorp slutade 1-1 (1-0). Efter matchen var hela truppen överens om att spelet måste bli bättre.

 

- Nu gäller det att vinna. Det känns som vi är för nervösa. De yngre tycks vara tagna av stundens allvar säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Beduinernas målskytt var Johan Karlsson. Extra beröm till målvakten Johan Södergård samt Tomas Bexell.

 

J-Nytt skriver följande
Beduinerna fick 1-1 hemma mot Anderstorp hemma idag och det kanske inte är det bästa utgångsläget inför returen. Anderstorp kan spela på 0-0 men i ett kval kan det lika gärna bli " gung ho " och svänga fram och tillbaka. Inte avgjort än men fördel Anderstorp. Såg att någon hade synpunkter på att jag kategoriserat Beds som ett veterangäng och jag kan förstå det. Ska lägga av med det. Men de uppgifterna som presenterades i inlägget var väl kanske inte det allra bästa beviset på Beds ungdomlighet?

 

Nästa lördag kl. 15:00 möts lagen igen i Anderstorp och vinnaren där är direktkvalificerad till division 4.

 

Storvinst för Beduinerna i kvalet till div 4 (2009-10-04)

- Beduinerna vann semifinalen hemma mot Hjältevad/Mariannelunds IS med hela 6-0 efter mycket bra spel trots regn och rusk, så ett stort beröm till alla spelare och tränarstaben för en kanonmatch. Det var en av säsongens bästa matcher och en helt annan inställning än senast mot Egnahem.

 

På Jönköpingspostens sportsidor fanns följande referat.

 

Vinna eller försvinna var det som gällde för Beduinerna i kvalmatchen mot MAIS. Beduinerna valde det förstnämda och efter segern med 6-0 (2-0) väntar nu Anderstorp i kvalet till division 4.

 

Beduinerna som haft en fantastisk höstsäsong, var klart bättre än MAIS och bäst i Beduinerna var 3 målsskytten Jonas Andersson, övriga mål gjordes av Ola Hermansson, Johan Karlsson och Niklas Andersson.

 

- Hela laget spelar riktigt bra, sedan ska även domaren ha beröm för sin insats säger Magnus Claar tränare i Beduinerna, som ser positivt på fortsättningen. - Ska Anderstorp vinna mot oss i kvalet måste de spela jävligt bra avslutar Claar.

 

Nu väntar ett dubbelmöte mot div. 4 laget Anderstorps IF där vinnaren spelar nästa säsong i division 4.

 

SK Beduinerna förlorade betydelselös match (2009-09-26)

- Inte för Gourmé klubben, som förväntansfulla promenerade upp till Rönnåkra med magarna laddade med revbensspjäll och kalla drycker i ryggsäcken. Matchen började bra med många bra chanser för beds, så om bara bolluslingen gått på mål hade den också gått in. Tyvär så saknades samtidigt en del bestämdhet i backlinjen.

 

Här måste spelande tränaren Claar ta sitt ansvar - för att det inte alltid behöver vara snyggt, ibland räcker det  med en rensning. Egnahem ville mer och hade mer att spela för därför vann dom och också matchen med 3-0.

 

Beduinernas målsättning för säsongen var minst en kvalplats till division 4 och det målet är uppnått efter en kanonsäsong med 15 vunna matcher. Nu väntar Hjältevads Mariannelunds IS i kvalspelet.

 

SK Beduinerna klart för kval till division 4 (2009-09-19)

- Beduinerna vann hemmamötet mot Norrahammars IK med hela 6-0 (4-0) efter en väl genomförd match i strålande solsken. 146 personer hade kommit till Tenhult för att se Beduinerna vinna sin 9:e raka vinst, och nu väntar kval till division 4 i höst. Mycket beröm till hela laget, tränare Claar och coach Lindblad för en kanonbra höstsäsong.

 

På Jönköpingspostens sportsidor står att NIK var chanslöst mot Beduinerna som vann matchen med hela 6-0. Beduinerna gjorde en godkänd första halvlek och när den var slut så stod det 4-0. I andra gick man in med inställningen att endast spela av matchen. - Vi har tränat väldigt hårt i sommar och det är det som ligger bakom vårat kanonspel säger en nöjd  Magnus Claar, tränare för Beduinerna. Målen gjordes av Niklas Andersson 3 mål (i första halvlek), Håkan Bexell och Josua Alexandersson 1 mål vardera. Beröm till hela laget men ett extra plus till Håkan Lindblad.

 

Beduinerna vinner igen... (2009-09-11)

- Fredagens match mot tabellfyran Ölmstad vann Beds med 3-1. Laget har nu åtta (8) raka vinster, och är hittills obesegrade under höstsäsongen.

 

Jönköpingsposten skriver att ett effektivt Beduinerna slog Ölmstad. - Chansmässigt hade vi lika mycket men de vägde lite tyngre, säger Ölmstads tränare Mats Englund efter matchen. Beduinerna vann med 3-1 (2-0) och båda lagen skapade många chanser, men med lite mer flyt och tyngd vann till slut topplaget Beduinerna. Målen i Beduinerna gjordes av Jonas Andersson 2, Dennis Andersson.

 

Segertåget fortsätter (2009-09-04)

- Beduinerna vann bortamötet mot Lommaryd med 3-1 (2-0) och fortsätter att ha grepp om andraplatsen i division 5 bakom serieledande FC Ljungarum. Målen för Beduinerna gjordes av Jonas Andersson, Johan Fransson och Mattias Berglund. - Vi hade jättemycket chanser men det var lite oskärpa i avsluten säger Håkan Bexell i Beduinerna. Lommaryd, som ligger trea från slutet spelade dock bättre än vad tabellen visar. Debuterande målvakten Robin Johansson och stefan Magnusson var bäst i Beduinerna.

//JP

 

Seger mot Taberg (2009-08-28)

- Beduinerna tog sin 6:e raka seger när Taberg besegrades med 4-0 (1-0) trots dåligt spel. Beröm till Johan Södergård som höll nollan för 3:e gången sedan sommaruppehållet. Även Tomas Bexell och David Johansson förtjänar ett extra beröm säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Målen gjordes av Niklas Andersson 2 mål, Dennis och Jonas Andersson gjorde varsitt mål. Beduinerna förstärker nu sin andra plats i serien, bra jobbat alla.

 

 

Bortavinst mot Lekeryd (2009-08-01)

- Efter lördagen bortavinst mot Lekeryd med 3-1 så är nu Beduinerna uppe på en andra plats i serien, 8 poäng efter FC Ljungarum och 5 matcher kvar.

 

FC Ljungarum åkte på däng (2009-08-18)

- Beduinerna mötte serieledande FC Ljungarum hemma på tisdagskvällen, det var ett taggat Beduinerna som bitvis spelade ut FC Ljungarum. Matchen slutade 1-0 (0-0) efter ett mål i 75:e minuten av Josua Alexandersson. Ljungarum pressade på med hela laget de sista minuterna men lyckades ändå inte näta bakom Beduinernas målvakt Johan Södergård. Stort beröm till hela laget för en mycket bra laginsats.

 

Med 6 matcher kvar att spela och dagens vinst knappade Beduinerna in på täten och ligger nu 3:a i serien, 1 poäng efter 2:an Egnahem och 8 poäng efter FC Ljungarum.

 

På Jönköpingspostens sportsida kan man läsa, att för att vara en match i division 5 var kvalitèten hög, båda lagen bjöd upp till kamp men Beduinerna ville lite mer. orkade mer i slutet och kunde därfär också vinna matchen. Beröm tilldelas Johan Södergård, Tomas Bexell och Johan Fransson. Publik ?

 

Beduinerna vann borta (2009-08-13)

- En coachseger av mig säger Håkan Linblad efter Beds seger med 2-0, NGIS skyllde på Domaren, L P var full, vad Beduinernas tränare tyckte vet vi inte för i JönköpingsPosten stod bara NGIS gnäll på domaren. Så här blir det när inte undertecknad är på matcherna för att ge sina objektiva, analytiska, knivskarpa reportage av matcherna.

 

Tränaren sågar Beduinerna trots seger (2009-08-07)

- Beduinernas tränare Magnus Claar var missnöjd med lagets inställning i hemmamatchen mot Barnarps IF, detta trots att laget vann med 5-4 (1-2). - Vi var inte på tårna och alla gör en riktig pissmatch, alla kan bättre, säger Magnus till Jönköpingsposten. Beduinernas målskyttar var Johan Karlsson, Håkan Bexell, Jonas Andersson, Joakim Andersson samt Dennis Andersson som dribblade bort hela Barnarp i straffområdet innan han nätade med ett snyggt vristskott. Även Tomas Bexell gjorde ett mål men då det var på egen målvakt så fick Barnarp det målet. Bra att Beduinerna ändå vinner när spelet inte funkar, efter underläge 1-3 var det nog inte många som trodde på seger.

 

Säker seger för Beduinerna (2009-08-01)

- Beduinerna tog en säker seger när de i lördags slog Bälaryd borta med klara 5-1 (2-0). Slutsiffrorna var dock i underkant. Gästande Beduinerna var betydligt bättre hela matchen.

- Det var närmre 8-0 än 5-1 tycker jag. De gjorde sitt mål med några minuter kvar när vi var okoncentrerade, säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Målen gjordes av Johan Karlsson 2, Johan Fransson, Dennis Andersson och Niklas Andersson. Beröm till hela laget men ett extra plus till Stefan Magnusson som gjorde sin debut i Beduinerna samt Johan Thörnmo.

// JP

 

Övermodigt Beduinerna kryssade (2009-06-26)

- Det såg inledningsvis bra ut men Beduinerna drabbades av övermod och tappade spelet i fredagens 1-1 match mot Sommen. 15 minuter av riktigt bra spel av Beduinerna, sedan var spelet som bortblåst. - Det kändes som vi skulle vinna med tvåsiffrig marginal efter inledningen, så det som händer sedan är katastrof säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Sommen var inte på något sätt bra, det var Beduinerna som var dåliga och förtjänade inte tre poäng. Målet gjordes av Niklas Andersson. Beröm till Andreas Hall och Stefan Westerberg, övriga kan bättre. Publik: ?

//JP

 

Beduinerna föll mot Egnahem (2009-06-23)

- SK Beduinerna hade väl inte sin bästa dag när laget förlorade hemma med 1-2 (0-0) på tisdagskvällen. Egnahem radade upp chanser men Beduinernas målvakt Johan Södergård höll emot ända till 55:e minuten. Det var helt enkelt så att rätt inställning saknades i Beduinerna, det var ingen som smällde på utan Egnahem fick springa runt och rada upp målchanser. När Claar bytte in sig själv i mitten av andra halvlek så blev det bättre men det är alldeles för många bollar (läs 90%) som skall tillbaka till målvakten och vända, ibland så passar man tillbaka bollen mitt i ett anfall och så börjar vi om. I slut minuterna så vaknade plötsligt Beds och tryckte in 1-2 inga mer tillbakarullningar mer utan fram med bollen, med detta spel från början hade Egnahem åkt på däng.

 

- Det var en rättvis seger. De var bättre än oss och hade en bättre inställning säger beduinernas tränare Magnus claar till JP. Beduinernas mål gjordes av Adam Eriksson. Publik 67 personer.

 

Beduinerna segrade i målrik match (2009-06-13)

- Så var det då dags för Beduinerna att möta Norrahammars bästa fotbollslag NIK. Så ut till Åsavallen åkte några förväntansfulla gubbar som sist vi träffades såg Beduinerna åka på storstryk i Frinnaryd med 0-6. Nu var det dock andra bollar för redan efter 10 minuter rullade Beds in 1-0 kanon tänkte vi det här blir lätt. Men helt plötsligt så kontrade NIK in 1-1, ett skitmål tyckte vi på läktaren. Laqen följdes sedan åt fram till 3-3 innan Beds kunde stänka in 4-3 (2-3) som blev slutresultatet. En underhållande match med 7 mål och vinst till Beduinerna helt ok. lördagsunderhållning. I JP kan man läsa att NIK:s tränare tyckte att oavgjort hade varit rättvist och att man släppte in lite för enkla mål. Vi i publiken håller med om att Beds mål såg enkla ut men så är det när allt rullar rätt väg. NIK:s mål på Beds var inte speciellt svåra dom heller, det var rätt lätt att näta bakom den annars så säkra keapern Södergård idag. Beduinernas mål gjordes av Joakim Andersson 2 mål, Johan Karlsson och Dennis Andersson 1 vardera.

 

Tung förlust mot Ölmstad (2009-06-05)

Beduinerna åkte på en tung förlust hemma på Kabevallen mot Ölmstad med 0-3 (0-2).

- Det är målen som räknas! och de gjorde mål på i princip ingenting. Det dröjde ända till 20:e minuten i andra halvlek innan de skapade sin första riktiga målchans och då hade de redan gjort 2 mål, konstaterade Beduinernas tränare Magnus Claar. I Beduinerna var det de båda innermittfältarna Thomas Bexell och Mattias Berglund som höjde sig över mängden. En riktig skitmatch alltså konstaterar vi, det tyckte tydligen också en medelålders man i publiken som högjutt deklamerade sitt missnöje för domaren och spelarna. Från ryktesvägen så hör vi att lagledningen i Ölmstad nu anmält denna händelse till Smålands fotbollsförbund som får ta ställning till om Beduinernas publik skall förses med munkavle. Man kan inte låta bli att fundera på hur många anmälningar Stockholms fotbollsförbund har att behandla när t.e.x. AIK.s klack skriker ut sitt missnöje, fortsättning följer. Ingen publiksiffra noterades.

 

Offensivt Beduinerna vann rättvist (2009-05-29)

- Beduinerna skapade massor av målchanser i hemmamötet med Lommaryd och vann rättvist med 3-1 (2-0).

 

- Vi skapade chanser i stort sett i varje anfall. Det är egentligen helt otroligt att man kan missa så mycket, säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Lommaryd var med hela matchen och överlag så var det en mycket bra division 5 -match. Beduinernas mål gjordes av Johan Andersson, Johan Karlsson och Håkan Bexell, men samtliga spelare i Beduinerna förtjänar beröm för en väl genomförd match. Beduinerna tog nu ett skutt upp i tabellen från 5 till 2:a plats.

 

Bortaseger mot Taberg (2009-05-26)

- Beduinerna bortavann mot Taberg på tisdagskvällen, efter en jämn förstahalvlek så tog Beduinerna ledningen i början av andra halvlek. Beduinerna missade en straff och hade några bra chanser att avgöra matchen men Taberg kämpade på bra. Till slut så kom ändå 2-0 målet på en snygg framspelning av Claar som Niklas satte på volley bakom Tabergs duktiga målvakt. Sekunderna innan slutsignalen så reducerade Taberg till 1-2 som också blev slutresultatet.

 

Oavgjort för beduinerna (2009-05-15)

- Beduinerna och Lekeryd spelade 1-1 (1-1) under fredagen. Resultatet var rättvist (skriver JP) då båda lagen skapade några bra chanser vardera.

- Spelet gick fram och tillbaka hela tiden. Ena stunden var det vi som höll i spelet andra stunden var det Lekeryd säger Beduinernas tränare Magnus Claar tiill JP.

 

Från läktarplats - där det som vanligt fanns många kunniga besökare som i solskenet trivdes när Niklas filmades när han trillade och Beds skapade ju minst 25 hörnor så underhållningsvärdet var det inget fel på. Lekeryds taktik att sluta springa efter bollen och istället förstöra spelet genom att låta sig springas ner av de hungriga Beduinerna lyckades då domaren oftast blåste frispark för bortalaget. Beduinerna borde vunnit men det är ju målen som räknas.

 

Beduinernas mål gjordes av Joakim Andersson och extra beröm till publikfavoriten Håkan Bexell. Publik 96.

 

Bortaförlust mot FC Ljungarum (2009-05-08)

- Publicerar här ett uppdaterat reportage då undertecknad missade Jönköpingspostens helsida om hur FC Ljungarum sopade till SK Beduinerna i fredags kväll.

 

Beduinerna förlorade bortamötet mot FC Ljunarum med 5-1, det var regn och kallt. På gästboken fanns följande (bort)förklaring - Vi spelar inte med självförtroende idag och de får ett billigt 2-0 mål (skulle varit frispark till Thörnmo) sedan kontrar de sönder oss när vi satsar framåt!

 

Att vinna med 9-1 ena veckan och förlora med 1-5 får en att fundera på förra årets bortamatch mot Frinnaryd eller bortamötet mot Gränna 2007. Nu gäller det att ta nya tag och glömma det som varit.

 

Vidare kan man läsa i JP att det inte var Beduinerna som var dåliga utan att den var FC som var bra (kul för dom). Beduinernas mål gjordes av Adam Eriksson.

//Peter G

 

Veckans överkörning mot Norrahammar GIS (2009-05-02)

- Beduinerna vann hemma med 9-1 mot NGIS på lördagen, första målet kom redan i första minuten och vid halvtidsvilan ledde Beds med 4-1. Det var en underhållade match och spelet var jämnare än resultatet. Det märktes redan från start att Beds ville skaka av sig skitförlusten från i onsdags, otur för NGIS att de stod för motståndet.

 

På J-Nytt fanns följande reportage - Veckans överkörning stod Beduinerna för i mötet med NGIS. Kultlaget "Beds" vann med 9-1 och hakar på toppen i femman. Den serien är ett getingbo i år och det är flera lag som slåss om seriesegern. I dagsläget ser FC Ljungarum och NIK starka ut men Beduinerna och Egnahem kan nog hota hela vägen.

 

Niklas (skosnöret) Andersson 3 strutar, Dennis Andersson 1Johan Karlsson 1, Tomas Bexell 1, Jonas Andersson 1, Joakim Andersson 1 och Johan Fransson gör ett mål på straff. Publik 94 personer.

//Peter G

 

Bortaförlust mot Barnarp (2009-04-29)

- Efter 9 minuters bilfärd var vi framme vid den alltför dåliga planen där mossa och gapande ungar blir ett. Coach Clar hade att relativt starkt lag som han ställde upp med mot Råslätts granne. Södergård-Svärd-Davve-Ola-Thörnmo / Josua-Frazze-TBEX-Jonas / Niklas-Johan K.

 

Trots den korta färden kunde man tro att spelarna hade en 50 mils resa i benen med tanke på hur det såg ut i första halvlek. Inte på tårna, tvåa på alla bollar och ingen som vill ha boll i de offensiva chanserna. En av Beds tråkigaste halvlekar genom tiderna så den drar vi ett streck över.

 

Andra halvlek började lite bättre. Spelet kom igång trots den galet dåliga planen, hur kan vaktmästaren forfarande ha kvar sitt jobb? Även om Beds hade ett visst spelövertag så var det Barnarp som lyckades skicka in ledningsbollen kort efter att Emil ”Knät” Hansson hade fått utgå efter ytterligare en knäskada. Chanserna fanns för Beduinerna men de förstördes tyvärr av dåliga avslut, dålig plan, filmande Barnarpsbackar, felviftande linjedomare och en helt GIGANTISK Peter Antevik som var överallt i backlinjen och hjälpte till för hemmalaget.

 

Ett väldigt piggt inhopp av Jocke gjorde i alla fall att Beds kunde kvittera i en ganska tajt situation i straffområdet. Med Jocke och Jonas som vinthundar började det lossna lite spelmässigt och hoppet tändes en aning för tillresta supportrar som annars mest kommer minnas matchen som en stökig läktarfight mot Barnarp Kickers. Som vanligt går Beds för seger och då lämnas det alltid lite extra ytor för motståndarna bakåt och denna kyliga kväll så tog dom vara på det. Både 2-1 och 3-1 var ett faktum innan slutsignalen. Då ska tilläggas att Beds hade en boll inne i nättaket vid 2-1 som 3 ??? domare missade, frispark till Barnarp för blockering. Sug på den ni! I mina ögon tror jag att detta kanske var ett uppvaknande som kan vara bra inför de kommande matcherna. Inga poäng kommer att bli lätta att plocka och det gäller att alla ger allt varje match. Till sist då de tre punkterna:

 

Bäst i Beds: Jocke (Slet bra, small på och oroade Barnarp med sitt antilopinhopp.

Sämst: Linjedomaren på avbytarsidan (Helt galna offsidevinkningar och Keso i ögonen.

Mest synd om: Emil (När ska dessa knän ställa upp längre än 4 veckor)

// Håkan L

 

Beduinerna vann hemmapremiär (2009-04-24)

- Så var det då dags för säsongens första hemmamatch, redan 30 minuter före avspark började publiken strömma till, kanske för att få dom bästa platserna på den nya läktaren som P-O Gustenssen byggt, han som när han spelade boll för Beduinerna gick under namnet Sandis granne - men åter till matchen.

 

Laguppställningen presenterades i högtalarsystemet av Dennis Davidsson som åkt ända från Hundsult för att börja sin nya karriär som speaker. I mål nr. 24 Magnus Claar - va ska tränaren spela? Tydligen var alla målvakter borta, en var i Frankrike en annan hade feber!!! den tredje minns jag inte vad det var för fel på. Men att plocka in tränaren i mål när det på läktaren fanns legender som Janne Pettersson, Magnus Rydberg och Kent Sjödell för att inte nämna Presidenten lagom vältränad och redo.

 

Till slut började då matchen, Beds gjorde ett taktiskt val och spelade med solen i ögonen den första halvleken, vilket inte var så klokt för strax efter avspark så lobbade Bäladyd in 1-0 på Claar som för övrigt bara är ca: 160 cm lång.

 

Alla på läktaren så eländet och befarade det värsta, men Beds skärpte till sig och spelade upp sig ganska bra, speciellt mittfältet och kanterna fungerade mycket bra. I mitten av andra ledde Beds med 3-1 och allt såg säkert ut, men Bälaryd nätade ännu en gång, Beds ökade då på till till 4-2 men Bälaryd gav sig inte och gjorde 4-3 som till slut blev slutresultatet. Bra jobbat hela laget.

 

- Vi spelade väldigt bra en period i början av andra, och jag vill även passa på och berömma Johan Fransson och vår målvakt säger Beduinernas tränare Magnus Claar till Jönköpingsposten.

 

Beduinernas mål gjordes av Johan Karlsson, Tomas Bexell, Johan Fransson och Niklas Andersson. Publik ca: 90

//Peter G

 

Beduinernas premiärnerver försvann (2009-04-17)

- Efter att Johan Fransson gjort 1-0 försvann Beduinernas premiärnerver och man kunde bortabesegra Sommen med 3-1 (2-1). - Fram till Johans mål var det ett ställningskrig och båda lagen slog många långbollar.

 

Efter första målet tog vi över matchen och i andra halvlek hade de ingenting att säga till om, säger Beduinernas tränare Magnus Claar. Beduinernas sista 2 mål gjordes av Niklas Andersson. Ett extra plus till Johan Fransson och David Johansson men hela laget skall ha bröm för en bra kämparinsats.


Utvecklingslaget

Länk till SFF 


Smålandscupen

Beduinerna slutade 2 i grundspelet efter Solberga Goif

 

 2009-03-21  Beduinerna - Forserum IF  7-0
 2009-04-05  Bodafors SK - Beduinerna    3-1
 2009-04-13  Solberga Goif - Beduinerna  2-0

 

Träningsmatcher

 

 2009-02-08  Beduinerna - Egnahems BK  0 - 0
 2009-02-23  Beduinerna - Öxnehaga  1 - 0
 2009-02-28  Beduinerna - Ljungarum  2 - 2
 2009-03-01  Beduinerna - Anneberg  2 - 3
 2009-03-07  Beduinerna B - Lekeryd/Svartorp B   4 - 4
 2009-03-08  Beduinerna - Lekeryd/Svartorp  3 - 4
 2009-07-28  Beduinerna - Ekhagen  0 - 4