Beduinen-80.png

 Sportklubben BEDUINERNA

  - Vi är inte bäst - men snyggast!

Beställ hos Dennis Davidsson tfn. 0707 952038

Lyssna på Beduinlåten 

imagesCAJKTZFT.jpg images.jpg
Innebandy Facebook

 Gå till Beduinernas gästbok

Läs den okände Beduinens blogg 

 Gästbok

 SKB Blogg

Läs din Beduinmail

Profil-ny.jpg 

 Webbmail

Profilen 

Gourmè Beduinernas mötseplats

Youtube.png

Gourmè

 SKB Video

Bildarkiv från fester m.m.

 

Besök Beduinkockens blogg

 Bildarkiv

Kockenlogo-Tepa.png

Betonghaaltagarna-logga-2011-webb.png

Tenhultskrogen-avlaang.pngLogo-Husbilsspecialisten.jpg

Logo-KAMA-fritid.jpg


Medlemsavgifter 2016

Årsavgift medlem 100 kr/år

Familj 300 kr/år

Fotboll
Spelaravgift vår 600 kr

Spelaravgift höst 600 kr

Innebandy
Spelaravgift 1500 kr/år

Enbart träning 750 kr/år

Swish nr. 123 281 77 24

Bankgiro Nr. 690-9196

SK Beduinerna

c/o Elmqvist
Stjärnvägen 6

553 12 Jönköping

 

Ansvarig för webbplatsen

Peter Gudbrand


 

Nyhetsbrev april -09 

 

SK Beduinerna vad är det för ena, finns de kvar ännu?  Det är frågor jag fått många gånger under mina 25 år i klubben. Våra rosa/svarta bildekaler har sett likadana ut sedan starten 1985 och ingen riktig Beduin kör väl sin bil utan att först klistra dit dekalen på bakrutan.

 

Beduinernas andra säsong i division 5 närmar sig. Första hemmamatchen på Kabevallen i Tenhult fredagen den 24 april kl. 19:00 möter Beduinerna Bälaryds IK, serien börjar dock en vecka tidigare med ett bortamöte mot Sommens AIF fredagen den 17 april. Första säsongen i 5:an slutade vi på en 4:e plats, klart godkänt. Vår målsättning för 2009 är att vinna alla matcher och vara ett topplag i serien och det vet jag att vi har kapacitet till.

 

Föreningen har liksom tidigare år en god ekonomi, trots det ekonomiska läget i Sverige, och det har vi våra sponsorer att tacka för. Några nya sponsorer har tillkommit och alla gamla har stannat kvar.

Ny tränare för året är Magnus Claar som förra året tränade Lekeryd/Svartorp. Manus har en gedigen kunskap både som spelare och tränare och kommer att bli en tillgång för föreningen. På spelarsidan har vi förstärkt med ytterligare 7-8 spelare och självklart så kommer alla nyförvärv från Tenhultstrakten.

 

Som medlem i Beduinerna (100 kr/år) så kommer du in gratis på våra hemmamatcher och missar inte att bli inbjuden till våra fester eller andra evenemang. All information hittar du som tidigare på vår hemsida www.beduinerna.se och passa också på och läs gästboken.

 

Våra hemmamatcher spelas oftast på fredagarna och det är inte ovanligt med 100 personer eller mer i publiken, men det vore ändå roligare om fler kunde komma och stödja Beduinerna.

 

Peter Gudbrand
//President SKB