Beduinen-80.png

 Sportklubben BEDUINERNA

  - Vi är inte bäst - men snyggast!

Beställ hos Dennis Davidsson tfn. 0707 952038

Lyssna på Beduinlåten 

imagesCAJKTZFT.jpg images.jpg
Innebandy Facebook

 Gå till Beduinernas gästbok

Läs den okände Beduinens blogg 

 Gästbok

 SKB Blogg

Läs din Beduinmail

Profil-ny.jpg 

 Webbmail

Profilen 

Gourmè Beduinernas mötseplats

Youtube.png

Gourmè

 SKB Video

Bildarkiv från fester m.m.

 

Besök Beduinkockens blogg

 Bildarkiv

Kockenlogo-Tepa.png

Betonghaaltagarna-logga-2011-webb.png

Tenhultskrogen-avlaang.pngLogo-Husbilsspecialisten.jpg

Logo-KAMA-fritid.jpg


Medlemsavgifter 2016

Årsavgift medlem 100 kr/år

Familj 300 kr/år

Fotboll
Spelaravgift vår 600 kr

Spelaravgift höst 600 kr

Innebandy
Spelaravgift 1500 kr/år

Enbart träning 750 kr/år

Swish nr. 123 281 77 24

Bankgiro Nr. 690-9196

SK Beduinerna

c/o Elmqvist
Stjärnvägen 6

553 12 Jönköping

 

Ansvarig för webbplatsen

Peter Gudbrand


25 årsfesten

- Lördagens maskerad lockade 160 festsugna Beduiner i Tenhulsskolans matsal. Bland gästerna fanns Kaktusmannen, Fäbojäntan, Beduingorillan, gatflickan Candy, Olle Goop, Karlsson på taket och många, många flera.

 

Bartjejerna, maten och bandet nolltresex, allt var kanonbra.

 

Ett stort tack till er alla som jobbat med planering och städning, det är tack vare er som festen blev en sådan kanonsuccé.

 

U-laget - Veteranerna

- Veteranlaget mötte utvecklingslaget i en vänskapsmatch på lördagen det var ett blandat lag som coach Malmqvist mönstrade på mot de betydligt yngre och mer vältränade u-lagspelarna i Beduinerna. Matchen spelades i 4 x 20 minuters perioder och domare Kent "Löven" Sjödell gjorde ett bra jobb. Kent som för övrigt påminner både om Pierluigi Colina och Bertil G-man Gustavsson den förstämde till utseendet och den andra för sättet han rör sig.

 

Matchen började bra för junisarna som raskt tog ledningen med både 1,2,3,4,5, och 6-0 innan veteranerna fick i bolluslingen bakom junisarnas målvakt Robin den långe, så nu står det 6-1 till junisarna efter 40 spelade minuter. Dennis Davidsson svarade för århundradets miss när han missade öppet mål från 30cm, bollen gick rätt upp och över mål, Dennis kommenterar det med att det var ett dåligt pass som fick honom att missa.

 

Nu såg coach Malmqvist sin chans att brilljera med sin slughet, först ett målvaktsbyte ut med Janne Petterson som för övrigt varit bra men bara haft lite otur, sen bort med en kille i backlinjen och upp med honom i anfallet.

 

Magus Rydberg tog på sig kepsen och klev in för spika igen målet, och strax efter gör veteranerna 6-2 på en straff efter en ful tackling. Tyvärr så var Rydberg inte riktigt vaken ännu för junisarna ökar på ledningen till 7-2 strax före sista perioden. Men det som nu händer måste närmast jämföras som det Anders "Masken" Carlsson gjorde mot finnland i ishockey VM i Moskva 1986, för veteranerna börjar rulla boll och junisarna hinner helt enkelt inte med. På 20 minuter gör veteranerna 5 mål och matchen slutar 7-7.

 


Tidigare fester

Beduinerna är ökända för sina fester, från den nu klassiska maskeraden 1989 på Roddarnas, uppföljaren 5 år senare även den på Roddarnas. 20 årsjubileet på Qstedts i Huskvarna 2004 (kolla bilderna här). Fram till segerfesten i Tenhultsskolans matsal 2007 med nolltresex som partyband.

 

Nu finns bilderna från segerfesten 2007 kolla här...

 

fest