Beduinen-80.png

 Sportklubben BEDUINERNA

  - Vi är inte bäst - men snyggast!

Beställ hos Dennis Davidsson tfn. 0707 952038

Lyssna på Beduinlåten 

imagesCAJKTZFT.jpg images.jpg
Innebandy Facebook

 Gå till Beduinernas gästbok

Läs den okände Beduinens blogg 

 Gästbok

 SKB Blogg

Läs din Beduinmail

Profil-ny.jpg 

 Webbmail

Profilen 

Gourmè Beduinernas mötseplats

Youtube.png

Gourmè

 SKB Video

Bildarkiv från fester m.m.

 

Besök Beduinkockens blogg

 Bildarkiv

Kockenlogo-Tepa.png

Betonghaaltagarna-logga-2011-webb.png

Tenhultskrogen-avlaang.pngLogo-Husbilsspecialisten.jpg

Logo-KAMA-fritid.jpg


Medlemsavgifter 2016

Årsavgift medlem 100 kr/år

Familj 300 kr/år

Fotboll
Spelaravgift vår 600 kr

Spelaravgift höst 600 kr

Innebandy
Spelaravgift 1500 kr/år

Enbart träning 750 kr/år

Swish nr. 123 281 77 24

Bankgiro Nr. 690-9196

SK Beduinerna

c/o Elmqvist
Stjärnvägen 6

553 12 Jönköping

 

Ansvarig för webbplatsen

Peter Gudbrand


 

Nyhetsbrev mars -10

 

Vi är inte bäst – men snyggast har varit föreningens slogan sedan starten för 26 år sedan. Jag har varit med alla åren och vet att vi inte alltid varit bäst, men det är kanske dags att ompröva det nu?

Beduinerna har nu gått från division 6 till division 4 på tre år. Inför nästa säsong vill vi fortsätta utveckla SK Beduinerna. Det ska bli spännande att kombinera division 4:a spel med föreningens målsättning att vinna matcherna och samtidigt låta alla som vill vara med och spela fotboll.

Beduinerna har tecknat ett tvåårigt samarbetsavtal med Tenhults IF om utlåning av spelare mellan föreningarna. Avtalet är ett s.k. farmarklubbsavtal och gäller säsongerna 2010-11. Vi övertygade om att båda föreningarna kommer att vinna på samarbetet men att det framförallt kommer att vara bra för orten och alla nya ungdomar om vi för in lite Tenhultsanda mellan föreningarna.

Beduinerna är fortfarande en ideell förening vi betalar inga spelarlöner eller arvorden till styrelsen. Som medlem kan du vara med och påverka, alla medlemmar har rösträtt på årsmötet.

Vi vill ha mycket publik på matcherna därför kommer du som är medlem i Beduinerna in utan extra kostnad på alla våra hemmamatcher. Medlemskortet kostar 150 kr/år och kan köpas vid entrén. Barn och ungdomar under 18 år går in gratis.

Årets matchdräkt kommer att slå det mesta, färgsättningen är som vanligt hemlig fram till första hemmamatch på Kabevallen den 23 april kl. 19 då vi möter FC Ljungarum.

Beduinernas målsättning för 2010 är att fortsätta spela en underhållande fotboll, vinna varje match, vara snyggast och möta de nya krav som ställs på föreningen på ett professionellt sätt.

Väl mött när serien börjar.

 

//Peter Gudbrand
President SKB